Kiropraktor Strømmen

Velg en kiropraktor med lang erfaring! Hos Strømmen Kiropraktikk & Helse tilbyr vi rask og effektiv behandling av nerve, muskel og skjelettplager. Profesjonell og individuelt tilpasset behandling samt hjelp med hva du selv kan gjøre for å bli bedre.

Christian Eidem er offentlig godkjent autorisert kiropraktor. Han har gjennomgått en femårig kiropraktorutdannelse og de prekliniske fagene og diagnosefagene som inngår i studiet, er de samme som i medisinstudiet (bortsett fra at det i kiropraktorstudiet blir lagt større vekt på funksjonell nevrologi).

Strømmen Kiropraktikk & Helse har rett til å sykemelde, henvise til røntgen, CT, MR, legespesialist og fysioterapi. Vi er også behjelpelig med hjembesøk ved behov.

Leter du etter kiropraktor i Oslo, Lillestrøm, Lørenskog, med omegn kan du benytte vår klinikk. Vi holder til sentralt i Oslo. Vi har også en avdeling i Lillestrøm.

Vi tilbyr kiropraktikk og trykkbølgebehandling for behandling og forebygging av dine plager.

Gjennomsnittlig behandlingstid: 3-6 behandlinger.

Klinikken

Off. Godkj. Kiropraktor Christian Eidem

Off. Godkj. Kiropraktor Christian Eidem Christian Eidem er offentlig godkjent autorisert kiropraktor. Christian har gjennomgått en femårig kiropraktorutdannelse og de prekliniske fagene og diagnosefagene som inngår i studiet, er de samme som i medisinstudiet (bortsett fra at det i kiropraktorstudiet blir lagt større vekt på funksjonell nevrologi).

På grunn av en sterk interesse for idrett (han har selv spilt bandy på elitenivå), har han spesialisert seg innen behandling av idrettsrelaterte skader. Og etter å ha jobbet på en migreneklinikk, har han også utviklet en spesialist kompetanse når det gjelder behandling av hodepine og migrene. Hans kompetanseområde er altså vidt, og han vil anstrenge seg for å se helheten i dine plager, finne årsaken til problemene, og behandle dem på best mulig måte.

Siden 2008 har Christian jobbet sammen med migrene og hodepine spesialist lege Tine Buckley Poole og Nevrolog Monica Drottning-Rønne og tilsammen behandlet pasienter med hodepine og migrene, dvs. grundig utredning av hodepine og migrene.

Han har et tett samarbeid med nevrologer, ortopeder, allmennleger, fysioterapeuter, jordmor m.fl. og går jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert innen kiropraktikken.

Han har tidligere jobbet ved:

  • Aker Brygge ledd og muskelklinikk
  • Oslo Fysioterapi og Kiropraktorsenter
  • Sjølyst Medisinske senter
  • MediPluss
  • Bryn Medisinske Senter
  • Akutt Kiropraktikk
  • Klarälvskliniken
  • Sjølyst fastlegesenter
  • Med4you

Hvis du leter etter kiropraktor i Lillestrøm, Lørenskog, Oslo med omegn  kan du benytte vår klinikk. Vi holder til sentralt i Strømmen. Finnes også i Oslo.

I Strømmen er adressen Strømsveien 50 B, 2010 Strømmen. Vi er din kiropraktor og ønsker deg velkommen til oss.

Pasienten står i fokus, vi er her for å hjelpe deg.

Nevrokirurg Mark Züchner - Lang erfaring innen nevrokirurgi.

Mark er nevrokirurg på Rikshospitalet og en kjempe ressurs for klinikken. Han har lang erfaring innenfor nevrokirurgi. Spesialområdet hans er kirurgi på ryggsøylen og ryggmarg. Dette inkluderer operasjoner for smertetilstander forårsaket av f. eks. nakke og ryggprolapser.

Spesialistutdannelsen gjennomførte han på universitetet Heidelberg og Mainz i Tyskland. Han er ansatt på Rikshospitalet siden 2007.

Ta kontakt for konsultasjon hos Mark Züchner »